Om oss

Välkommen till Stockholms Markpartner, ett kundorienterat byggbolag som arbetar med markanläggning i Stockholm. Vi värdesätter transparens och sätter en ära i att leverera hög kvalitet och service till ett konkurrenskraftigt pris.

Lång erfarenhet av bygg- och markarbeten

Verksamheten bedrivs så bra idag tack vare de många år vi har arbetat med bygg- och markarbeten. Vi har både lyckats skapa en bred kundkrets och förfina våra hantverkskunskaper. Hos oss kan ni känna er trygga med att bli bemötta av ett lösningsorienterat team som värdesätter kvalitativa resultat som motsvarar de förväntningar ni har.

Vi strävar efter 100 procent nöjda kunder

För oss våra kunder det allra viktigaste. Oavsett av om vi anlitas för en badrumsrenovering eller något annat markarbete ska våra kunder kunna lita på att vi alltid erbjuder en bra service, att vi arbetar på ett korrekt sätt och att de färdiga resultaten är hållbara och välplanerade. Därför är vi noga med att hålla en tydlig kommunikation och att vara lyhörda inför speciella önskemål.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder våra tjänster till föreningar, privatpersoner och företag. Bland annat kan du höra av dig till oss när du har behov av följande:

  • Mark och trädgård, bland annat kan vi anlägga gräsmatta och pool
  • Markanläggning, så som dränering, schakt, markplattor och gårdsrenoveringar
  • Projektering och projektledning
  • Till- och nybyggnation, så som villor, attefallshus och flerbostadshus

Tveka inte att höra av dig för att diskutera ditt projekt!