stenläggning-stockholm-medarbetare-handskar

Stenläggning

Vi som arbetar har lång erfarenhet av arbeten som rör stenläggning. Vi kan anlitas av privatpersoner som vill lägga marksten på uppfarten såväl som av bostadsrättsföreningar och företag som vill göra gångområdet mer välkomnande och lättskött.

Att göra en stensättning innebär att markområdet blir mer motståndskraftigt mot vikt och andra yttre påfrestningar. Det bidrar även till ett snyggt intryck av området. Stenläggning kan användas till mycket. Önskar ni lägga kantsten runt en rabatt i trädgården kan vi även hjälpa er med detta.

Lång erfarenhet av att lägga marksten i Stockholm

Att arbeta som stensättare i Stockholm kräver mer än bara kunskap om hur de olika stenarna skall placeras. Det är viktigt att markområdet blir förberett för läggningen så noggrant som möjligt, annars riskerar stenarna att slå upp i kanterna och därav ge upphov till ett resultat som inte är funktionell.

Våra stenläggare är på grund av det här ytterst noga med att förbereda området på ett ändamålsenligt sätt. När marken är redo placerar vi marksten i de mönster som ni önskar. Vi kan både lägga enkla och avancerade mönster.

stenläggning-markanläggning-stockholm

En korrekt utförd stenläggning i Stockholm

När ni tar hjälp av våra stenläggare vågar vi garantera ett perfekt resultat. Vi lovar även:

  • Att vi tar hand om planering av arbetet
  • Att hålla en tydlig kommunikation under projektets gång
  • Att vi efter avslutat arbete inspekterar det tillsammans med er

Läggning av mark- och dekorsten till ett bra pris

Vi hjälper er med stenläggning i Stockholm oberoende av om det är ett större område som skall täckas eller om ni vill lägga dekorsten. Innan ni anlitar oss skickar vi gärna en offert med vårt pris för stenläggning.

För att vi ska kunna ge korrekta prisuppgifter ser vi gärna att ni kontaktar oss för att diskutera arbetet. Om ni önskar gör vi också ett kostnadsfritt besök på platsen under vilket vi kan diskutera specifika förutsättningar och önskemål. Välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon!

Vi arbetar med stenläggning i Stockholm och kan både lägga marksten på gångbanor och uppfarter i enlighet med dina önskemål.